Kako prebaciti novac sa TikToka na racun u 9 koraka

Kako prebaciti novac sa TikToka na racun?

Zarada na tiktoku postaje sve aktivnija medju mladim i starijim populacijama. Popularni tiktokeri donose ogroman prihodi svaki dan igrajuci redovno meceve sa ostalim kreatorima. Internet zarada je uvijek budila mastu kod vecine ljudi. Godinama se istrazivalo i pokusavalo pronaci neki nacin da se zaradi novac putem inteneta. Mnogi su imali priliku viditi razne ponude ” internet zarade”. Neki od njih su bili samo trikovi, a na nekima se mogao zaraditi neki novac. Sve je zavisilo od vase sposobnosti i znanja koji se trazi.

Tiktok je bio pun pogodak za ljude koji su vidili sebe na inernet zaradi. Tiktok je nekada bio sasvim obicna aplikacija za razmjenu video zapisa a sada jedna profitabilna aplikacija koja je “pregazila” sve ispred sebe i donjela jedan unikatan sistem za zaradu novca , kako influenserima tako i samoj Aplikaciji. Prema trenutnoj politici poslovanja, tiktok zadrzava 66 % od ukupne zarade kreatora. Ukoliko ste jedan od kreatora i zanima vas kako prebaciti novac sa tiktoka na racun ovo je odlican tutorijal za vas.

tiktok coins calculator

Kako prebaciti novac sa tiktoka na racun ?

  • Otvorite aplikaciju TikTok na vasem mobitelu
  • U donjem desnom uglu pritisnite Profil, a onda kliknite na ikonicu coinsa na vrhu ekrana
  • Pokazat ce vam se vasi bodovi. Kliknite na Povuci RSX sa X bodova
  • Izaberite iznos koji hocete prebaciti i pritisnite Povuci
  • Pritisnite Dodaj novi nacin isplate i izaberite Bank transfer
  • Ukucajte  svoje osobne podatke i podatke od vase banke i Pritisnite Potvrdi
  • Kontrolisite podatke i zatim izaberite Potvrdi
  • Kliknite na Povuci sada. Zatim kliknite na Potvrdite povlacenje

Koliko moram cekati da novac legne?

Ukoliko koristite Bank Trasfere , predvidjeni rok da sredstva legnu na vas racun je sedam dana radnih dana od dana kada ste podnjeli zahtjev za prebacivanje novca sa tiktoka na vas racun. Po trenutnoj politiki poslovanja aplikacije , maksimalno predvidjeno vrijeme za uplatu novca je 15 radnih dana od datuma kada ste povukli vasa sredstva na racun. Aplikacija TikTok pruza mogucnost isplate njihovim korisnicima na vise nacina. Mozete isplatiti sredstva i putem PayPala i Pix-a. Za navedene nacine placanja je potrebno sedam radnih dana od dana podnosenja zahtjeva. Imajte u obzir da paypal uzima jedan dio provizije.

Kako prebaciti novac sa TikToka na racun

Koliko mogu maksimalno puvuci novca na svoj racun ?

Moramo napomenuti da na aplikaciji postoji odredjeni limit za isplate koji se redovno mjenja. Mjesecni limit za korisnika je 6000$ . Svaka transakcija moze iznositi maksimalno 3000 $. Napomenut cemo da isplate mozete izvrsiti samo jednom dnevno. Sve navedene transakcije koje obavite unutar aplikacije mozete provjeriti u historijama transfera. Pogledati mozete u par jednostavnih koraka:

  • Otidjite u odeljak za Isplatu  
  • Pronadjite karticu pod nazivom ‘Historija isplata

U navedenoj kartici mozete pregledati sve historije vasih isplata i transakcija koje ste obavili. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja i nejasnoca , obratite se TikTok podrsci. Nemojte nikad dozvoliti pristup nekim drugim licima da urade to za vas. Ukoliko zelite da prebaciti novac sa TikToka na racun uradite to sami. Imate dovoljno uputa i tutorijala. Jedan tutorijal smo vam mi ustupili. Jednostavno je.

U par koraka mozete prebaciti vas novac na racun. Napominjemo da Tiktok podrska nece odgovarati ukoliko vas neko prevari i novac vas zavrsi na pogresnom racunu.

Ukoliko ste ispratili tacno sve korake , novac bi trebao biti na vasem racunu za sedam dana, toliko je zapravo i potrebno. Sada ste naucili kako prebaciti novac sa TikToka na racun, ukoliko vas zanima kako pretvoriti gift u coinse mozete pogledati na nasem sajtu.  Takodje mozete pogledati koliko kosta tiktok coinsi u dolarima i ostalim valutama pomocu naseg tiktok coins calculator.

Ukoliko vam je ovaj tutorijal pomogao, pomozite i vi nekome, tako sto cete ga podijeliti sa prijateljima. Ukoliko imate pitanja , pisite nam u komentare.